| Postup |  
       |  
      | 
 Na pánvi usmažíme cibuli dozlatova, přidáme pokrájené houby, opepříme, osolíme, okmínujeme a podusíme tak 20 minut. 
Mezitím si uvaříme rýži a hrášek. Vše smícháme dohromady, přimícháme pokrájenou jarní cibulku a zelenou nať petržele. 
Na talíři vytvoříme kopeček, posypeme nastrouhanou Nivou a přidáme zeleninový salát. 
        | 
       
       |  
      
        
           
         | 
       
      
     | 
     | 
    
     
      | Ingredience |  
       |  
      | Rizoto: |  
       | 
        Směs libovolných hub  | 
       
       | 
        Rýže  | 
       
       | 
        Zelený hrášek  | 
       
       | 
        Cibule 2  | 
       
       | 
        Nať petržele  | 
       
       | 
        Sádlo  | 
       
       | 
        Sýr Niva  | 
       
       | 
        Sůl, kmín, pepř  | 
       
       |  
      | Salát: |  
       | 
        Zelenina, různé druhy  | 
       
       | 
        Cukr  | 
       
       | 
        Ocet  | 
       
       | 
        Olej 1 lžička  | 
       
       | 
        Pepř  | 
       
      
     |