| Postup |  
       |  
      | 
 Houby nakrájíme na plátky a osmažíme na části másla. Na zbytku másla osmažíme cibulku do zlatova.
Přidáme utřený česnek se solí, majoránku, kečup, šlehačku a chvíli podusíme. Nakonec přidáme houby a papriku a stáhneme z ohně. 
Podáváme s chlebem. 
        | 
       
       |  
      
        
           
         | 
       
      
     | 
     | 
    
     
      | Ingredience |  
       |  
       | 
        Čerstvé houby 500 g  | 
       
       | 
        Cibule 1  | 
       
       | 
        Česnek 1 stroužek  | 
       
       | 
        Máslo 30 g  | 
       
       | 
        Paprika sladká 1 lžička  | 
       
       | 
        Kečup jemný  | 
       
       | 
        Šlehačka 1 ks  | 
       
       | 
        Sůl, pepř, majoránka  | 
       
      
     |